Ervaringen

Mijn doel met de opleiding was om mijn rugzak zodanig te vullen om als zelfstandig studiekeuzecoach aan de slag te kunnen. Nou, die rugzak zit meer dan bomvol en geeft mij de overtuiging dat dit gaat lukken!
Reactie Deelneemster

Inzicht geeft Uitzicht! Dit geldt zowel voor het inkijkje dat ik mocht krijgen in het puberbrein, als voor de enthousiaste en professionele begeleiding van de trainers!
Reactie Patricia Kort

De opleiding is heel praktijkgericht en inspirerend. Je krijgt tijdens de opleiding al direct zin om aan de slag te gaan met je eigen studiekeuzepraktijk.
Reactie Emi Salas

De leergang Studiekeuzecoach is zeker aan te raden. Het geeft je veel informatie en je kan er meteen mee aan de slag. Je ontvangt veel materiaal en inzichten zodat je jongeren kan begeleiden bij hun studiekeuze.
De afwisseling in de docenten en in de stof maakte dat deze 4 dagen voorbij vlogen en ik met een tevreden gevoel terug kijk op deze leergang.
Gabriëlle Kiefmann-Bos

Inspirerend en leerzaam! Blij dat ik deze ‘keuze’ heb gemaakt.
Reactie deelneemster

Ik vond het helemaal super dat Machiel me nog heeft gebeld na de training met een tip! Betrokkenheid is geweldig leuk. Met Floortje heb ik nog een afspraak gepland staan. En Marianne dank je wel voor het alles delen en je leuke open manier van trainen.
Henriëtte fijn dat je zo opbouwend terugkoppelt in de rollenspelen.
Reactie deelneemster

De leergang Studiekeuzecoaching heeft mij goede aanknopingspunten, inzichten en materiaal gegeven om met jongeren, jongvolwassenen en hun ouders aan de slag te gaan en hen te begeleiden bij hun keuze.
Paulien Berger

Van keuzestress naar duurzame keuze.
Aulia van Goens 

De Leergang Studiekeuzecoaching is een prima keuze gebleken. Je krijgt een heleboel informatie aangeleverd omtrent het studiekeuzeproces, waarmee je na afloop van de Leergang mee aan de slag kunt. Ook tijdens lesdagen veel geleerd en goed toepasbaar voor in de praktijk. De afwisseling in docenten met hun eigen specialisme vond ik erg sterk. Kortom een aanrader.
Rose-Marie Lucas

Een zinvolle verbreding van mijn loopbaanadvieskennis. Opgedaan in een prettige sfeer en ik zier er naar uit om met de stof aan de slag te gaan.
Marjolein van Kempen

Alle aspecten die het vakgebied van Studiekeuze coaching raken, komen bij deze leergang aan bod. Dit maakt deze cursus veelzijdig, heel informatief en tevens erg praktisch. Een goeie afwisseling van veel theorie, voorbeelden van mensen uit de praktijk en wat oefenen met rollenspellen.
Tevens heel erg fijn dat alle informatie die bij de trainers aanwezig is (vanuit hun eigen praktijk) heel gemakkelijk en open gedeeld wordt.
Kortom erg blij dat ik deze leergang gekozen en gevolgd heb. Zeker een verrijking voor mijn werk en mijzelf!
Olga Kuijpers

De leergang Studiekeuzecoaching gaf mij precies de juiste instrumenten en kennis om aan de slag te gaan als studiekeuzecoach! Inmiddels heb ik de eerste studenten kunnen helpen met het maken van een bewuste studiekeuze.
Rina Wijnia

Mooi integraal aanbod van kennis en ervaring die ervoor nodig is om jongeren te begeleiden bij hun studiekeuze. Leerzaam!
Lies Dam

Mooie aanvulling voor loopbaancoaches!
Connie Heijnekamp

Tijdens de leergang wordt de deelnemer meegenomen in de ontdekkingstocht van de jongeren (en diens ouders) op weg naar zijn/haar (opleidings-/arbeids-) bestemming.
Wie kiest wordt gekozen!
Brigitte Grootveld

Een goede, praktische opleidingen waarmee je direct aan de slag kan. Heel nuttig en waardevol als je aan de slag wilt met studiekeuze!
Reactie deelneemster

Gedegen leergang, met zeer veel informatie. Ik heb veel geleerd. Na de leergang kon ik aan de slag als studiekeuzecoach.
Saskia Noordewier

Een praktische leergang waarna je meteen zelf aan de slag kan!
Ellen Pluimers

Inspirerend en motiverend, ook voor slb-ers en decanen! Een extra kwaliteitsimpuls voor het coachen van studenten en hun ouders bij het studiekeuzeproces!
Reactie deelneemster